Vakuutuskettu syntyi aidosta halusta tehdä vakuuttamisesta selkeämpää ja helpompaa. Innoittajana toimii asiakaskokemuksen kehittäminen ja toisaalta meidän tekijöiden kiinnostus vakuuttamista kohtaan.

 

Haluamme tehdä näistä vaikeina koetuista vakuutusasioista ymmärrettäviä ja helposti käsiteltäviä. Vakuutuskettu haluaa olla aidosti ja läpinäkyvästi sinun rinnalla, kun syystä tai toisesta mietit vakuutusasioiden hoitamista.

 

 

Vakuutusketun taustalla olevalla ydintiimillä on noin 45 vuoden kokemus vakuutusalalta ja palava halu uudistaa alan varsin perinteisiä toimintatapoja. Apuna tällä kourallisella vakuutusalan asiantuntijoita on sitoutunut neuvonantaja- ja haastajaryhmä, jonka jäsenten näkökulmat painottuvat mm. markkinointiin, viestintään, analytiikkaan, IT –ratkaisuihin ja operaattoritoimintaan. Lisäksi rakennustyössä on mukana useita eri osa-alueiden osaajia siten, kuin uusien digitaalisten palveluiden rakentaminen edellyttää.

 

Pasi Puntari
CEO

 

Toimin Vakuutusketun käynnistäjänä ja kokoon juoksijana.  Olen työskennellyt parikymmentä vuotta erilaisissa vakuutusalan tehtävissä – ja pitkään pyrkinyt uudistamaan ja kehittämään asiakaskokemusta. Vakuutuksia pidetään edelleen vaikeina, epäselvinä ja vaikeasti vertailtavina. Tätä vastaan haluan edelleen taistella, vakuutusasioiden hoidon pitäisi olla vähintään yhtä selkeää ja arkista kuin muidenkin elämään kuuluvien tarpeellisten palveluiden käyttäminen.


Tätä missiota toteutin osaltani, kun olin perustamassa ja vastaamassa Suomen Vahinkovakuutuksen eli POP Vakuutuksen käynnistämisestä ja rakentamisesta. Muutamassa perinteisessä vakuutusyhtiössä olen vastannut mm. tuote- ja palvelukehityksestä ja montaa muutakin keitosta ollut hämmentämässä. Mutta tarkempia tietoja niistä löytyy esim. oheisen LinkedIn –linkin kautta.


Kerron mielelläni lisää tästä rakentuvasta uudesta palvelusta, keskustelen kumppanuuksista ja muutenkin mielelläni vaihdan ajatuksia. Tavataan somessa tai perinteisemmissä kanavissa…


Uuden palvelun rakentaminen on haastavaa ja kiinnostavaa puuhaa, mutta ilman aktiivista vuoropuhelua asiakkaiden kanssa siitä ei tule riittävän hyvä. Haastan sinut mukaan kehittämään tätä palvelua – tehdään tästä yhdessä juuri niin hyvä, kun sinä haluat.

 

Terveisin

Pasi

 

Kettu (Vulpes vulpes) kansantarinoiden ovela ja viekas otus, luonnossa tarkasti ympäristöään havainnoiva ja uskomattoman reaktiokyvyn ja muistin omaava koiraeläin.
 
Vakuutuskettu (Vulpes insurances) kuluttajan asialla oleva, vakuutuksia ymmärtävä ja luonnostaan vertaileva. Suomessa uusi laji, toimii digitaalisessa ympäristössä, sopeutuu hyvin kuluttajien odotuksiin ja toimii avoimesti vakuutusyhtiöiden kanssa.